ΕΦΔ – ΕΙΕΑΔ: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ» – ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Β’

05.12.2012

 ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ B’: «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ,   ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»

Το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ) θέτει σε  λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης των προγραμμάτων, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Β.

Πιο συγκεκριμένα, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις – Δικαιούχοι της Πρόσκλησης Β, με εξαίρεση τις επισυναπτόμενες επιχειρήσεις που βρίσκονται ακόμα σε έλεγχο συμβασιοποίησης, να υποβάλουν Τεχνικά Δελτία Πράξης Κρατικών Ενισχύσεων.

  • Η είσοδος της επιχείρησης στην αρχική οθόνη επιτυγχάνεται με τη μετάβαση στον ιστότοπο http://entry.eiead.gr/b, αφού καταχωρηθούν τα στοιχεία εισαγωγής που χρησιμοποιήθηκαν στην αρχική υποβολή της αίτησης (δηλαδή το AΦΜ της επιχείρησης και το password).

Σε περίπτωση που έχει ξεχαστεί ο κωδικός, ενεργοποιείται η επιλογή «ξέχασα τον κωδικό μου» που υπάρχει στην οθόνη εισόδου. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ 2011.

Η προθεσμία για την υποβολή των Τεχνικών Δελτίων Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων είναι η  16η Δεκεμβρίου 2012. Παρακαλούμε πριν την υποβολή των τεχνικών δελτίων να συμβουλευτείτε τις αναρτημένες οδηγίες.

Αρμόδια άτομα επικοινωνίας για πιθανές επεξηγήσεις, καταγραφή και αποστολή των προβλημάτων ανά Κλαδικό Σχέδιο Επιχειρήσεων, είναι τα εξής:

1) Για την Περιφέρεια Αττικής -Θράκης: κα. Παπαθανασίου Ειρήνη,  τηλ:  2102120723, e – mail: e.papathanasiou@eiead.gr

2)Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου: κος. Αντωνίου Σπύρος,  τηλ.2610990284, e – mail: sp.antoniou@eiead.gr

3)Για την Περιφέρεια Ανατολικής, Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας:  κος Ευθυμίου Ρηγίνος,  τηλ: 2310726666, e – mail: e.reginos@eiead.gr

4) Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ηπείρου & Ιόνιων Νησιών: Γουγουλιάς Δημήτρης, τηλ:2410257879,e- mail: d.gougoulias@eiead.gr

5) Για την Περιφέρεια Κρήτης: κος Χατζάκης Δημήτρης τηλ:2810314650, e- mail: d.hatzakis@eiead.gr

6)Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: κα.Κακά Ρία τηλ:2241035100, e- mail: r.kaka@eiead.gr

Επισήμανση:

Για την καλύτερη παρακολούθηση και επίλυση των πιθανών προβλημάτων, λόγω του μεγάλου όγκου των προς υποβολή Τεχνικών Δελτίων, παρακαλούμε, όπως η επικοινωνία να γίνεται μέσω των ανωτέρω e-mail.

Διευκρινήσεις:

1.Όσες επιχειρήσεις έχουν αλλάξει το ΑΦΜ της Σύμβασης, σε σχέση με την αρχική αίτηση υποβολής, προς το παρόν, δεν μπορούν να υποβάλλουν Τεχνικά Δελτία Πράξης Κρατικών Ενισχύσεων. Με την επίλυση του τεχνικού θέματος θα ακολουθήσει σε άμεσο χρόνο σχετική ανακοίνωση ενεργοποίησης.

2.Για την έναρξη υλοποίησης της κατάρτισης και την συμπλήρωση των αντίστοιχων καρτελών στο Πληροφοριακό Σύστημα, θα αναρτηθεί προσεχώς ανακοίνωση.

Συνημμένα Αρχεία:

Πίνακες με αριθμ πρωτ επιχειρήσεων που βρίσκονται ακόμα σε έλεγχο συμβασιοποίησης