ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β' : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 13:40

11.1.2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β' : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Καλούνται:

 

  1. 1. Όσες επιχειρήσεις έχουν αλλάξει το ΑΦΜ της σύμβασης, σε σχέση με την αρχική αίτηση υποβολής, και έχει ολοκληρωθεί η συμβασιοποίησή τους με το ΕΙΕΑΔ, και
  2. 2. Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν πλέον εκκρεμότητα συμβασιοποίησης με το ΕΙΕΑΔ (βλ. ανακοίνωση πρόσκλησης Β της 05.12.2012).

 

να υποβάλουν Τεχνικά Δελτία Πράξης Κρατικών Ενισχύσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα με τη μετάβαση στον ιστότοπο http://entry.eiead.gr/b.

 

Σε περίπτωση που έχει ξεχαστεί ο κωδικός, ενεργοποιείται η επιλογή «ξέχασα τον κωδικό μου» που υπάρχει στην οθόνη εισόδου. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ 2011.

 

Διευκρινήσεις:

  1. Για όσες επιχειρήσεις έχει γίνει αλλαγή ΑΦΜ, η είσοδος στην αρχική οθόνη επιτυγχάνεται, αφού καταχωρηθεί ως ΑΦΜ εισόδου το νέο ΑΦΜ και κωδικός ασφαλείας αυτός που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική υποβολή της αίτησης.
    1. Εξαιρούνται οι επισυναπτόμενες επιχειρήσεις που βρίσκονται ακόμα σε έλεγχο συμβασιοποίησης και για τις οποίες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Αρμόδια άτομα επικοινωνίας για πιθανές επεξηγήσεις, καταγραφή και αποστολή των προβλημάτων ανά Κλαδικό Σχέδιο Επιχειρήσεων, είναι τα εξής:

1) Για την Περιφέρεια Αττικής -Θράκης: κα. Παπαθανασίου Ειρήνη,  τηλ:  2102120723, e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

2)Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου: κος. Αντωνίου Σπύρος,  τηλ.2610990284, e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

3)Για την Περιφέρεια Ανατολικής, Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας:  κος Ευθυμίου Ρηγίνος,  τηλ: 2310726666, e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

4) Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Ηπείρου & Ιόνιων Νησιών: Γουγουλιάς Δημήτρης, τηλ:2410257879,e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

5) Για την Περιφέρεια Κρήτης: κος Χατζάκης Δημήτρης τηλ:2810314650, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

6)Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: κα.Κακά Ρία τηλ:2241035100, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Συνημμένα Αρχεία:

Αριθμ. πρωτ επιχειρήσεων που βρίσκονται ακόμα σε έλεγχο συμβασιοποίησης

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 13:47